Hva er rollen til jernkjerner i krafttransformatorer?

De jern kjerne er hoveddelen av den magnetiske kretsen i transformatoren. Den er vanligvis sammensatt av varmvalsede eller kaldvalsede silisiumstålplater med høyt silisiuminnhold, tykkelse 0.35 eller 0.5 mm, og belagt med isolerende maling. De jern kjerne er delt inn i to deler: en jernkjernesøyle og et jernåk, ​​og jernkjernesøylen er hylset med viklinger; jernåket brukes til å lukke magnetkretsen.

Hva er rollen til jernkjerner i krafttransformatorer?-SPL- power transformer, distribution transformer, oil immersed transformer, dry type transformer, cast coil transformer, ground mounted transformer, resin insulated transformer, oil cooled transformer, substation transformer, switchgear

Det er to grunnleggende former for kjernestruktur: kjernetype og skalltype.

Skall-type transformator, jernkjernen er laget av høykvalitets, ikke-aldrende, kaldvalset, kornorientert, høypermeabilitet silisiumstålplater. Det er to parallelle magnetiske kretser, og jernkjernen er anordnet horisontalt, slik at jernkjernen kan omgi spolen. Skaltransformatorer har en kjerne med perforeringer av silisiumstål med vanlig bredde stablet på bunntankflensen for å danne overlappende skjøter, den øvre tanken senkes ned til trådkjerne- og spoleenheten, som deretter kan sveises til bunntanken for å oppnå fiksering av jernkjerne. Jernkjernen er også festet til det eksterne utstyret på grunn av spenningen på sideplaten til drivstofftanken, noe som reduserer støy og eliminerer muligheten for å løsne under drift; samtidig forbedrer den smale jernkjernen kjøleeffekten betraktelig. Forskjellig fra den tradisjonelle kjernetransformatoren, har skall-type transformatoren en ytre jern-type struktur, og jernkjernen trenger ikke å være utstyrt med oljepassasjer for å forbedre kjøleeffekten til jernkjernen.